Cykelduen gør comeback

Antal kørte kilometer på cykel de sidste 8 år

Ja, jeg kan jo ikke ligefrem prale med, at 2017 har været et stort sportsår for mig. Det er vel blevet til et cykelløb – et gadeløb i Kolding by i øsende regnvejr og med en top 5 placering. Men ellers, intet.

Træningskilometerne har også været begrænset. Kun lige akkurat sneget sig op over 3.000 km, når alt lægges sammen – indendørs, udendørs og transport. Det er altså under 10 km om dagen i gennemsnit, så lyder det pludseligt ikke længere af så meget vel?

Se bare billedet oven over, som viser statistik for mine cyklede kilometer de sidste 8 års tid.

Men nu er det slut!!

Cykelduen gør comeback i 2018 – på den store scene

Som billedet, nuppet fra Tv2.dk, her viser, så bliver alkohol fjernet fra dopinglisten per 1. januar 2018. Og det er altså gode nyheder for mig.
Det er næppe gået manges næser forbi, at både WADA, DCU og UCI længe har haft mig under deres radar. De har simpelthen ment, at mine resultater på cykling var for urealistiske.

Og jo, jeg indrømmer det. Jeg HAR snydt. Jeg har længe, og i stor stil, nydt god øl, portvin og sågar rødvin. Det har vel givet mig en ulovlig fordel på landevejen.

Men det hører op per første januar. Altså, ikke min hang til at nyde god alkohol. Men derimod påstandene om snyd. Jeg kan ikke længere tages for dopingmisbrug, nu hvor alkohol ikke længere fremgår på dopinglisten.

I kan dermed også se frem til at både se og høre meget mere til mig i 2018.
Hvad målet er vides ikke helt endnu. Men Jacob Fuglsang får vist lov at tage 3-4 danskere med sig til Tour de France, når han skal være kaptajn…

Følg min færden på andre platforme