Cykelnerven 2016

I sæson 2016 havde jeg den store fornøjelse at køre for Cykelnerven. Jeg kørte for afdelingen i Vejle, som har hele Trekantsområdet som sit opland.

Cykelnerven er et velgørende cykelprojekt, der samler penge ind til Scleroseforeningen og sætter fokus på den forfærdelige sygdom, ved at deltagerne kører tre afgørende etaper fra 2016-udgaven af Tour de France – nemlig etape 18, 19 og 20.

Jeg er stolt af, at jeg ved at bruge min krop kan sætte fokus på en træls og urimelig sygdom, og samtidigt være med til at samle penge ind, som kan gøre livet for de pårørende og ramte bare lidt lettere.
Og samtidigt få en cykeloplevelse for livet!

På denne side kan du læse meget mere om projektet Cykelnerven, se etapeprofilerne samt få indblik i hvad indsamlingen går til.

Du kan støtte min indsamling til Scleroseforeningen via dette billedlink

indsamlingen til scleroseforeningen

Indsamlet i 2016: 5.247 kr

Om Cykelnerven 2016

Cykelnerven er en ung organisation, hvis største formål er at støtte Scleroseforeningen og samle penge ind hertil. Dette gøres et storslået cykelprojekt, der velsagtens kan betegnes som Danmarks hårdeste motions-velgørenheds-cykelhold. Tre etaper fra Tour de France cykles hvert år, velogmærket tre af de afgørende bjergetaper.
På landsplan er der cirka 250 cykelnerver herunder en flok kendte hoveder som for eksempel Stig Rossen, Eskild Ebbessen, Peter Tanev og Claus Elming.

Starten går 15. juni 2016, og den 18. juni topper vi på Mont Blanc efter tre etaper og en prolog – udgangspunktet hver dag bliver Chamonix for foden af Mont Blanc, hvorfra arrangøren Peloton tager os med på guidede ture, der er stærkt inspireret af Tour de France ruten.

Etaperne Cykelnerven 2016

Cykelnerven 2016 kører etape 18, 19 og 20 af Tour de France ’16, som alle ligger lige omkring det kæmpemæssige bjerg Mont Blanc. Cykelnerverne kører dem dog allerede i uge 24, dvs. fra 16-18 juni.

Samlet set skal vi på tre dage cykle over 400 km og mere end 10.000 højdemeter.

Læs mere om Cykelnerven ’16
Se etaperne i detaljer

Cykelnerven samler ind til Scleroseforeningen

Cykelnerven 2016 samler ind til Scleroseforeningen

Scleroseforeningen er stærkt afhængige af støtten fra private. Omkring 90% af deres indtægter kommer netop fra private, og derfor er Cykelnerven især en vigtig sponsor og støtte for Scleroseforeningen.

Med 250 ryttere der forpligter sig til at samle 15.000 kr ind hver, så løber beløbet hurtigt op. Og der er brug for det. 14.000 danskere lider og lever med sclerose, og hvert år får 600 stillet diagnosen – to ud af tre dem er kvinder.

Herunder kan du læse mere om, hvad pengene bruges til.

Billeder og medier

Se alle billeder og videoer fra events, løb og træninger.

Galleriet opdateres løbende.

Dét går pengene til
Se billeder fra events, træning og løb

Omtrent 50% af de indsamlede midler går til patienthjælp, 30% går til forskning og 20% til information.
Du kan læse mere om fordelingen og foreningens økonomiske virke HER

Støt indsamlingen via billedelinket

Status per 22/4-’16: 2997 kr

Følg Cykelnerven på de sociale medier