race24På mandag skrives næste kapitel i mit cykelcv, og det bliver et af de mere specielle af slagsen. Godt nok skal jeg køre 110 km, og godt nok bliver det også både på landevej, i løbstrikot og sammen med andre. Men det er blandt andet dét, at det er sammen med andre, og altså ikke mod andre, der gør det specielt.
Der er nemlig ikke tale om et konkurrenceløb, men derimod et, ja, skal vi kalde det hygge-løb.
En almindelig træningstur i socialt samvær, tænker du måske.

Dertil må jeg svare nej, ikke helt. Det sociale samvær tæller nemlig en tidligere statsminister, en regionsrådsformand, flere x-professionelle cykelryttere og så hele sagens kerne, en flok unge gutter, der kæmper for at komme tilbage i samfundets rette køl.

Det er Løkkefonden, der står for løbet, der går fra Kolding til Sønderborg. Og udover den etape, så har de yderligere fire á ca. samme længde, således de kommer rundt i hele landet. Løkke selv deltager på alle fem etaper og vil med sin tilstedeværelse dermed yde stor opbakning til de 17 drenge, der er med i projektet sammen med flere medhjælpere og andre motionister.

Der er bebudet en gennemsnitsfart på omtrent 28 km/t således at alle kan følge med, og alle får et godt løb ud af det. Jeg vil dog ikke afvise muligheden for, at Lars Løkkes klatreevner skal afprøves, når ruten blandt andet går forbi Skamlingsbanken.
Det må tiden vise.
Jeg ser i hvert fald frem til at deltage i løbet og måske biddrage positivt. Selvom jeg ikke tidligere har støttet Løkke politisk, så kan jeg godt hjælpe ham med sociale projekter.

Hvis du er interesseret i at læse mere om løbet og projektet, så kan du klikke forbi http://www.loekkefonden.dk