race24Klokken nærmer sig 13.00 her denne fredag midt i juni, og nu er der præcist et døgn til starten går på Nordens eneste 24 timers cykelløb på en lukket motorsportsbane.
Jeg har kigget lidt på vejret i dag, ja faktisk har jeg gjort det vejr dag i denne uge. Det mest positive at berette om på denne front må være, at vinden faktisk er yderst minimal, men med risiko for op til 16 mm regn i løbet af bare et halvt døgn, så kan man vist godt glemme alt om at holde sig tør.

Temperaturen, selv om natten, er ganske behagelig med tocifrede varmegrader konstant, og med stor sandsynlighed for solskin i de sidste timer, skal løbet nok få en flot afslutning.

 

Sidste rulletur og masser af vand og kulhydrater
I går var jeg ude at rulle to gange 25 km til og fra Middelfart, hvor jeg lige skulle hjælpe til med opsætning til Rock Under Broen. Og lad mig i samme åndedrag indskyde, at jeg har fået tilbudt en billet til denne udendørs festivaldag, men naturligvis vælger jeg cyklingen i stedet for.
De 50 km i går blev kørt i et relativt roligt tempo, men med enkle intervaller undervejs. Blandt andet brospurten fra Jylland til Fyn, hvor farten lå tættere på de 40 km/t end de 35 km/t.
I dag føles benene så lidt gummiagtige, men det har de gjort i lang tid, så jeg tager ikke den store notits af det. I stedet sørger jeg for at hælde rigeligt med vand og kulhydrater på kroppen i øjeblikket – I husker vel tilbage på mit indlæg om Hvad skal jeg spise før træningen?

Ellers kan jeg berette, at kroppen er ved at være godt trimmet igen. Vægten ligger stabilt på 68 kg, hvilket er omtrent to kg færre end det, jeg gik ind til denne sæson med, og lur mig ikke noget af mit begrænsede fedt er blevet byttet ud med muskelmasse. Sollinierne på ben og arme vidner i hvert fald om, at jeg har kørt en del kilometer allerede.

Siden sidste indlæg i denne lille Race24-serie, er der kommet et enkelt bud mere, men det er ikke for sent at afgive dit bud endnu. Du har præcist 11 timer til at gætte på, hvor langt jeg kan nå at køre på 8 timer af intervaller på halvanden til to timer af gangen.

Den opdateret budliste ser således ud:

  • Jørgen Sindahl Jensen: 377 km
  • Jan Bruun: 352 km
  • Jens Frede Rasmussen: 333 km
  • Kristina Schou Madsen: 325 km
  • Nils Ole Due: 300 km
  • Karine Schrøder Nielsen : 300 km
  • Cathrine Dahlmann Brandt : 290 km
  • Henrik V. Nielsen: 275 km

Jeg henviser herunder til de øvrige indlæg i denne serie:

Race24 konkurrence – Har du afgivet dit bud?

Konkurrence: Gæt Race24 resultat

Optakt: Race24 – et helt unikt cykelløb efter Le Mans foreskrifter

Dermed var dette også det sidste indlæg i optaktsserien til Race24 2015, og formentligt sker der heller ikke mere på denne adresse før i starten af næste uge. I stedet må I følge med Facebook Cykelduen Bjørn, hvor der vil kommen løbende updates på alt fra lejrlivet til cyklingen og de små kriser, der må opstå undervejs.

Deltagelse i konkurrencen er naturligvis gratis, men jeg opfordrer jer venligst til at give et biddrag i min indsamling til fordel for BørneCancerFonden, dette kan I gøre via nedenstående banner
 sponsorbanner_DK_234x60_2015