Schwarzwald Super – første løb i kalenderen

Tysklands hårdeste motionscykelløb

Schwarzwald Super - Første løb i kalenderen

Ikke siden det våde efterår i Danmark har jeg stillet til start i et respekteret cykelløb. Men nu sker der noget. Jeg er blevet tilmeldt et cykelløb i det aller sydligste af Tyskland, omtrent deromkring hvor Alperne begynder og dialekten minder om fransk – i det mørkeste Schwarzald!

Schwarzwald Super, hedder løbet. Og det er måske meget passende, når de nu samtidigt kalder det for Tysklands hårdeste cykelmarathon

Jeg stiller op under de grå-sorte og blå teamfarver fra Team Motionsfeltet, og er du nu vimmersvej hvor jeg glæder mig. Det er godt nok først den 2. september, klokken før Fanden har fået sko på, at jeg skal køre.

Distancen jeg er tilmeldt på bliver 110 km, men med med imponerende 3.000 højdemeter fordelt på 7 kategoriserede stigninger. S Y V !

En egentligt rutebeskrivelse skal jeg nok komme nærmere ind på, så snart løbsstarten nærmer sig. Hvis du ikke kan vente, kan du dog følge linket herover til højre og springe direkte til den tyske hjemmeside.

Lige nu gælder det for mig først og fremmest om at få smidt et par vinterkilo og naturligvis finde superformen fra tidligere sæsoner. Konkurrence-genet er i høj grad stadig tilbage i min krop!

Info om Schwarzwald Super

  • Tysklands hårdste motionscykelløb
  • Køres med start og mål i Münstertal, Sydtyskland
  • 3 strækninger
  • Guld: 260 km, 11 bjerge og 6500 HM
  • Sølv: 170 km, 9 bjerge og 4700 HM
  • Bronze: 110 km, 7 bjerge og 3000 HM